Over ons

iov vivium, esmeralda holdinga, leveranciers, iron man, wasserij en stomerij, wasserette, tonio,

Over ons

Iron Man Wasserij en Stomerij is door Tonio de Beer begonnen als studieproject voor de opleiding commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Terwijl hij zijn opleiding afrondde, zette hij de zaak door. Midden in de kredietcrisis werd een fysieke winkel geopend, Iron Man Wasserij & Stomerij in Bussum. Inmiddels zijn we bijna 14 jaar verder, zijn we bezig met nog een vestiging in Almere, verwerken we 1.500 individuele opdrachten per maand (zakelijk en particulier) en hebben we een team van jong en oud die met de juiste kennis en aandacht uw artikelen reinigen.

Wij behoren niet tot de allergrootste wasserijen, maar hierdoor staat bij ons de klant centraal, kunnen we snel schakelen en is er veel aandacht voor uw behoeftes.

Textielreiniging

 

De Iron Man Wasserij en Stomerij is gespecialiseerd in textielreiniging in de meest breedste zin van het woord: van de dagelijkse wasverzorging als overhemden en lakenpakketten tot meubels, vloerkleden, gordijnen en autobekleding. In het kort wordt er gewassen, vlekken verwijderd, afgewerkt, gevouwen, gestreken, gemangeld, bezorgingen ingepakt en klaargezet.

iov vivium, esmeralda holdinga, leveranciers, iron man, wasserij en stomerij, wasserette, tonio,